Skip to main content

Lasten synttärijuhlat

Helpoin tapa järjestää synttärijuhlat on jättää valmistelut meille. Synttärit Lepaan Kartanolla tarjoavat ikimuistoisia hetkiä lapsellesi ja vieraille.

Synttäripaketteihin kuuluu oma tila, tervetuliasmaljat, popcornit, sipsit, mehu ja vesi, sekä tilaisuutta valvoville aikuisille kahvi/tee. Kysy tarjous muista tarjottavista.

Myös synttärikakku järjestyy kauttamme. Kermakakut alkaen 50€/10hlö, 60€/15hlö.

Järjestämme synttärijuhlia ympäri vuoden.

Synttärivaraukset: myynti@lepaanmatkailu.fi

Tutustu paketteihin ja tee varaus!

Juhlatila omalla ohjelmalla

Tee itse unelmiesi juhlat. Me hoidamme kattauksen ja siivouksen. Kartanon yksi Sali (2,5h) ja perustarjoilut (tervetuliaismalja, popcorn, sipsit, mehu ja vesi)

15€/lapsi (minimiveloitus 160€)

Glittermeikki

Ohjaaja tekee osallistujille glittermeikin kasvoille ekoglittereitä käyttäen. Kukin voi valita muutamasta mallista haluamansa, sekä valita glitterin värin valikoimasta.

23€/lapsi (minimiveloitus 230€)

Kasvomaalaus

Ohjaaja tekee osallistujille kasvomaalauksen moniväripalettia käyttäen. Kukin voi valita muutamasta mallista haluamansa.

26€/lapsi (minimiveloitus 260€)

Glittermeikki + kasvomaalaus

Ohjaaja tekee osallistujille glittermeikin kasvoille ja/tai kasvomaalauksen kasvoille tai käsiin.

27€/lapsi (minimiveloitus 270€)

Kuninkaallisten glittersammakoiden etsintä

Glittersammakot ovat karanneet lammestaan ja ne on palautettava koteihinsa prinsessan tai prinssin opastuksella! Juhlaväen on löydettävä kätketyt sammakot ja vietävä ne värin mukaisesti oikeisiin pesäkoloihin. Kesto n 30min.

19,50€/lapsi (minimiveloitus 195€)

Bofferimiekkailu

Miekkailukoulutus opettaa turvallisen miekkailun salat pehmeillä harjoitusmiekoilla. Opetellaan muutama miekkailuliike ja miekkaillaan toisia vastaan. Kesto n 30min.

26€/lapsi (minimiveloitus 260€)

Nerf-ammuskelu

Nerf-ase on pehmoammuksia käyttävä leikkiase, jonka käyttö on turvallista ilman suojavarusteita. Ohjelman aikana osallistujille opetetaan nerf-aseiden käyttöä sekä tähtäystä. Jos intoa on, voidaan loppuun järjestää ryhmätaistelu. Kesto n 30min.

26€/lapsi (minimiveloitus 260€)

Merirosvomestarien opissa

Lapset pääsevät merirosvomestarien oppiin testaamaan erilaisia merirosvokykyjään. Mestari opettaa mm. sotamaalauksien tekemistä kasvomaaleilla, miekkailua pehmomiekoilla, ampumista nerf-aseella, lankulla kävelemistä, aarteen keräämistä, sekä muita hyödyllisiä taitoja. Kaikki osallistujat saavat todistuksen merirosvoudestaan. Kesto n 1h.

(merirosvoteeman voi halutessaan vaihtaa esim Fortnite, viikingit, ritarit)

39,50€/lapsi (minimiveloitus 395€)

Prinsessakoulu

Prinsessakoulussa opitaan prinsessalle tärkeitä taitoja, kuten tanssimista, teen juomista kauniista kupeista, seikkailemista ja kuninkaallista niiausta ja kumarrusta. Lopuksi kaikki saavat kunniakirjan prinsessakoulun suorittamisesta. Kesto n 1h.

39,50€/lapsi (minimiveloitus 395€)

Yksisarvisprinsessakisat

Yksisarvisprinsessakisoissa kisaillaan hyvällä hengellä erilaisissa lajeissa, mutta ei toisia vastaan vaan yhdessä ystävyyden nimissä! Lajeina voi olla esimerkiksi saippuakuplien puhallus, näkinkenkien lajittelu, yksisarvisen tanssitaisto, valtakunnan upeimman tanssiaismekon suunnittelu ja sokeripalojen heittäminen teekuppiin. Kisojen päätteeksi kaikki saavat yksisarvisprinsessan kunniakirjan, sekä sipaisun glitteriä kasvoilleen. Kesto n 1h.

40€/lapsi (minimiveloitus 400€)