Skip to main content

Juhlatilat Hämeenlinnan kupeessa, Hattulan Lepaalla

Juhlatilat Hämeenlinnan kupeessa, Hattulan Lepaalla

Lepaan kartanon viehättävät salit sopivat erilaisiin tilaisuuksiin. Kartano sijaitsee Hattulassa, vain kivenheiton päässä Hämeenlinnasta. Voit järjestää meillä esimerkiksi tykypäivät, asiakastilaisuudet sekä erilaiset yritys- tai  henkilöstöjuhlat. Lepaan Kartanolla on neljä yhdistettävää salia, joista voi valita vuokrattavaksi mieluisan kokonaisuuden. Salien ikkunoista aukeaa upeat maisemat kuvankauniiseen puutarhaan.

Juhlatiloja yhdistämällä kartanolla juhlii kerrallaan jopa 100 vierasta. Puutarhaan on saatavilla juhlateltta ja sinne istumapaikat 40:lle vieraalle.


Onnistuneiden juhlien järjestäminen on meille kunnia-asia. Räätälöimme juuri teidän tarpeisiin ohjelman ja tarjoilut. Lepaan Kartanon kokous- ja juhlatilat tarjoavat puitteet, joissa viettää innovatiiviset kokouspäivät ja ikimuistoiset yritysjuhlat tai lanseeraustilaisuudet. Upea ja rauhallinen kartanomiljöö on erinomainen ympäristö kokousten ja yritysjuhlien järjestämiseen vuoden jokaisena päivänä.

Kartanolla on kesäaikaan Vohvelikahvila, joka tarjoaa pienempiin tilaisuuksiin loistavat puitteet. Sen vaihtuvassa menussa maistuu paikalliset ja sesongin mukaiset tuoreet raaka-aineet. Kartanolla voit nauttia herkullisista vohveleista, virkistävistä drinkeistä ja hurmaavista jäätelöannoksista. Kartanolla viihtyy lapset ja aikuiset. Oleskelutiloissa on lapsille leikkipaikka ja kahvilassa on lapsille ja aikuisille soveltuvia lautapelejä.

Kahvila palvelee tilauksesta ympäri vuoden.

Lepaan kartano lumoaa. Sen historialliset puitteet, ensiluokkainen ja ystävällinen palvelu, upea järvi- ja puutarhamiljöö tekevät tilaisuudestasi täydellisen kokemuksen.

Takaisin ylös