Juhlatilat Hämeenlinnan kupeessa, Hattulan Lepaalla

Juhlatilat Hämeenlinnan kupeessa, Hattulan Lepaalla

Lepaan kartanon viehättävät salit sopivat erilaisiin tilaisuuksiin. Kartano sijaitsee Hattulassa, vain kivenheiton päässä Hämeenlinnasta. Voit järjestää meillä esimerkiksi tykypäivät, asiakastilaisuudet sekä erilaiset yritys- tai  henkilöstöjuhlat. Lepaan Kartanolla on neljä yhdistettävää salia, joista voi valita vuokrattavaksi mieluisan kokonaisuuden. Salien ikkunoista aukeaa upeat maisemat kuvankauniiseen puutarhaan.

Juhlatilojen koot menevät seuraavasti:

Sininen sali: 25 paikkaa

Keltainen sali: 25 paikkaa

Vihreä sali: 40 paikkaa

Keltainen ja vihreä sali yhdistettynä: 70 paikkaa

Juhlat ja yritystilaisuudet Hämeenlinnan lähellä

Vain kivenheiton päässä Hämeenlinnasta Hattulan Lepaalla sijaitseva kartano tarjoaa juhlatilat ja upean ympäristön, jossa viettää ikimuistoiset juhlat, esimerkiksi:


  • Yritysjuhlat ja tuotejulkistukset

  • Syntymäpäivät ja muut merkkipäivät

  • Perhejuhlat

  • Muistotilaisuudet

  • Läksiäiset

  • Häät

Onnistuneiden juhlien järjestäminen on meille kunnia-asia. Räätälöimme juuri teidän tarpeisiin ohjelman ja tarjoilut. Lepaan Kartanon kokous- ja juhlatilat tarjoavat puitteet, joissa viettää innovatiiviset kokouspäivät ja ikimuistoiset yritysjuhlat tai lanseeraustilaisuudet. Upea ja rauhallinen kartanomiljöö on erinomainen ympäristö kokousten ja yritysjuhlien järjestämiseen vuoden jokaisena päivänä.

Kesällä kartanolla avataan vohvelikahvila, joka tarjoaa pienempiin tilaisuuksiin loistavat puitteet. Sen vaihtuvassa menussa maistuu paikalliset ja sesongin mukaiset tuoreet raaka-aineet. Kartanolla voit nauttia herkullisista vohveleista, virkistävistä drinkeistä ja hurmaavista jäätelöannoksista. Kartanolla viihtyy lapset ja aikuiset. Oleskelutiloissa on lapsille leikkipaikka ja kahvilassa on lapsille ja aikuisille soveltuvia lautapelejä.

Lepaan kartano lumoaa. Sen historialliset puitteet, ensiluokkainen ja ystävällinen palvelu, upea järvi- ja puutarhamiljöö tekevät tilaisuudestasi täydellisen kokemuksen.

Lepaan Kartano, Lepaan kartanontie 35 B, 14610 Lepaa

Puhelin 044 2416424

Sähköposti myynti@lepaanmatkailu.fi

© Lepaan Kartano.
 Powered by WWW Design.