Rantala on rakennettu alun perin 1820-luvulla kartanon vierasmajaksi. Rantala sijaitsee Lepaan kartanon pihapiirissä, Vanajaveden rannalla, upeassa Lepaan puutarhassa. Rantala on valmistunut keväällä 2018 mittavasta remontista asiakkaidemme iloksi. Rantahuvila Rantalassa on kaksi erillistä puolta; Iso Rantala ja Pikku Rantala, vuokraa kokonaisuus tai erikseen.

Rantahuvila tarjoaa myös loistavat tilat sekä yksityisille että yrityksille ja ryhmille kokoontumiseen vapaa- tai työajalla. Majoittumis- sekä harrastuspuitteet ovat ihastuttavassa maalais- ja puutarha miljöössä Hattulassa Lepaalla, vain 18 kilometrin etäisyydeltä Hämeenlinnasta ja 13 kilometrin päässä Aulangolta. Täällä pystyt nauttimaan todellisesta luonnonrauhasta! Lähialueelta löydät useat Kanta-Hämeen golfkentät, lähimmät kentät ovat Lepaa Golf sekä Hattula Golf. Myös lukuisat muut harraste- ja ulkoilumahdollisuudet ovat ulottuvillasi.

Rehevä ja tummavetinen Vanajavesi on kalastajan unelma ja kalareissulta saatat saada saaliiksi kuhaa, toutainta, haukea, siikaa, ahventa. Kalasaalista emme toki pysty lupaamaan, mutta voimme toivottaa kireitä siimoja. Vanajavesi on hyvä viehekalastukseen ja uisteluun. Kalastuslupia saa ostettua läheiseltä Lepaan Savipajalta (750 m).

Lähialueella on monipuolisia kulttuurikohteita ja esimerkiksi pyöräily vanhoilla hämäläisraiteilla on mukava tuulahdus vanhaa maisemaa sekä elämää, Lepaan omasta historiallisesta alueesta puhumattakaan.

Lähistöllä ovat myös monipuoliset metsäalueet, joissa on hyvin marjoja ja sieniä. Kesäisin perheet pääsevät piipahtamaan vaikka Puuhamaassa tai Hugo Parkissa sekä virkistysalueella Vanajanniemessä (4km). Tässä vain pieni osa mahdollisuuksista.

Talvella pääset moottorikelkkareiteille 500 metrin päästä ja hiihtoladut kulkevat 350 m päässä. Hiihtämään pääset vaikka Aulangolle saakka! Ajomatkan päästä löydät myös Kalpalinnan sekä Sappeen laskettelukeskukset. Aina voi pulahtaa myös lämpimiin vesiin Aulangon Kylpylään.

Lepaan rantatiellä, noin 200 m päässä Rantalasta, on uimaranta ja 350 metrin päästä pääset frisbeegolf kierrokselle kauniiseen puisto- ja järvimaisemaan. Vuokraamme myös savusaunaa paljun kera, rantasaunaa, kartanon saunaa (viikonlopun varauksiin sisältyy yksi saunavuoro kartanon saunaan, viikkovarauksissa kaksi vuoroa). Myyntipalvelumme kautta saatte tilattua tarvittaessa Rantalaan myös rentoja menuja. Olethan yhteydessä myyntipalveluumme, kaikki varaukset tulee tehdä hyvissä ajoin ennakkoon.

Lepaalta löydät myös useat lenkkipolut, Lepaan viini- ja puutarhatilan, Lepaan Savipajan sekä esimerkiksi Lepaa Smart Parkin, jossa voit tutustua alueen historiaan ja kasvistoon mobiilisti.

Lepaan laivataiturista (300m) pääset hyppäämään kesäisin myös Hopealinjan matkaan, Hämeenlinnaan tai Tampereelle. Toki voit hypätä pois myös Mierolan kohdalla ja tulla pyörällä takaisin Lepaalle, oman pyörän saa ottaa mukaan laivaan. Lepaalle kulkee myös bussiliikenne, aikataulut voi tarkistaa http://lepaanmatkailu.fi/yhteys/#sijaintijaajoohjeet

Jos olet kiinnostunut pidempi kestoisesta vuokrauksesta ota toki yhteyttä, myyntipalvelumme antaa mielellään lisätietoja.

Lepaan alueella on ilmainen pysäköinti.

Annamme mielellämme lisätietoa myös muista lähialueen palveluista ja tarjonnasta.

Lisätiedustelut & varaukset Lepaan Matkailun myyntipalvelusta (avoinna arkisin 9-16):
e. myynti (at) lepaanmatkailu.fi tai 044 241 6424