Lepaan matkailu ja Lepaan kartano

Kartanomajoitus ja hostelli Hämeenlinnan kupeessa

Lepaan kesähostelli
-kauniissa puutarhassa-

Lepaan hostelli
Hämeenlinnan kupeessa

Lepaan hostelli tarjoaa majoitusta kauniissa maalaismaisemissa kesäaikaan

Hostelli aukeaa kesäkaudeksi jälleen 13.5.2019!

Majoitut rauhallisessa maalaismiljöössä soluissa, joiden jokaisesta huoneesta on näkymät Lepaan golfkentälle sekä Lepaan puutarhan alueelle. Osasta ylimmän kerroksen huoneista näkyy Vanajavesi/ Lepaanvirta. Huoneita löytyy sekä 1. kerroksesta että 2. kerroksesta. Ei hissiä.

Soluasuntoja, joissa kussakin neljästä kuuteen 2 hengen huonetta. Kaksi huonetta jakaa aina yhden yhteisen suihkutilan ja wc:n. Kussakin soluasunnossa on yhteinen keittiö-/ ruokailu-/ oleskelutila.

Pienestä yhteisestä keittiöstä löytyy jääkaappi, sähköuuni, sähköliesi, liesituuletin, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Astiat sekä perus ruoanlaittovälineet.

Varaa Kesähostelli

Toimela
-hotellitason majoitusta-

Toimela:
Hotellitason kartanomajoitus

Historiallinen Toimela rakennettiin 1935 ruokalaksi ja tyttöjen asuntolaksi. Huoneet ovat korkeita ja niissä on isot ikkunat Lepaan puutarhan kauniisiin maisemiin. Huoneita on yhteensä kuusi, joista kolmessa on sohva, josta saa lisävuoteen (1 aikuiselle tai 2 lapselle)

Jokaisessa huoneessa on kaksi erillistä sänkyä sekä

  • Keittiönurkkaus ruokailuastiastolla
  • Jääkaappi, uuni ja liesi (mikro erillispyynnöstä)
  • TV, kahvinkeitin, vedenkeitin
  • Kylpyhuone/wc

Kauttamme saatte varattua myös hoitotuotteita hemmotteluun!

Varaa Toimela

Lepaan kartanon vierashuone
-kartanotunnelmaa-

Lepaan kartanon vierashuone:
Tunnelmallinen kartanomajoitus

Lepaan Kartanon yläkerrassa on tunnelmallinen pieni kahden hengen parisängyllinen vierashuone, josta on kaunis näkymä Vanajaveden Lepaanvirtaan ja Lepaan puutarhaan.

Huoneessa on tv, wc, sviitin suihkutilat löytyvät alakerrasta, parivuode 160 cm, kirjoituspöytä. Silitysvälineet saa erillispyynnöstä.

Kartanon vierashuoneen yhteyteen voit varata myös oman saunan ja vilpolatilan, tällöin koko kartanon pääty on yksityiskäytössänne.

Kauttamme saatte varattua myös hoitotuotteita hemmotteluun! Varaukset ja tiedustelut: myynti@lepaanmatkailu.fi/ 044 241 6424

Haluan tarjouksen!

TARJOUSPYYNTÖ

myynti@lepaanmatkailu.fi
044 241 6424