Jätä kiireet ja tule nauttimaan luonnonrauhasta!

“Luonnonrauhaa & virkistystä Lepaalta Aulangolle” on virkistävä päiväohjelma ryhmille ja sen voi yhdistää myös kokouspäivien yhteyteen tai viettää vaikka polttaripäivä luonnon helmassa Vanajavedellä. Retkellä liikutaan Hattulan & Aulangon kauniissa maalaismaisemissa.

Päivä alkaa kuvankauniilta Lepaalta, nautimme ensin maittavan aamupalan Lepaan kartanolla. Tämän jälkeen edetään ryhmän kanssa rantaan, jossa pidetään opastus ennen kuin lähdetään melomaan Lepaan virtaa pitkin kohti Aulankoa ja Katajistonrantaa. Mukananne ovat raudanlujat ammattilaiset, olette Aulanko Outdoorsin henkilökunnan hyvissä käsissä.

Rantauduttuanne Katajistonrantaan, nautitaan upeissa Aulangon maisemissa keittolounas, jonka jälkeen edetään Aulangon kauniiseen ja satumaiseen puistometsään patikoimaan. Mukananne on opas koko patikoinnin ajan. Retken aikana vieraillaan myös Aulangon näkötornilla ja halutessanne voitte nauttia  kahvit Aulangon Tornikahvilassa. Aulangolta palataan takaisin Lepaalle savusaunalle nauttimaan rennosta iltapäivästä. Savusaunan tunnelmalliseen takkatilaan on katettuna kartanon päivän saunamenu, jonka voi nauttia kelin salliessa myös savusaunan terassilla. Uimaankin pääsee omalta laiturilta.

Paluukuljetus takaisin Lepaalle hoituu bussikuljetuksella; joko ryhmän omalla bussilla tai sitten voitte varata kuljetukset kauttamme. Päivä on täysin räätälöitävissa ryhmänne tarpeiden mukaiseksi, meille voit jäädä myös yöpymään.

Suosittelemme vierailemaan myös Lepaan viini- ja puutarhatilalla sekä Lepaan Savipajalla.

Tervetuloa nauttimaan luonnosta, rauhallisuudesta ja kiireettömyydestä!

Täältä näet hinnat ja tarkemmat tiedot aikatauluehdotuksen kera

Varaukset & lisätiedustelut:
Lepaan Matkailun myyntipalvelu (avoinna arkisin 9-16)
e. myynti(at)lepaanmatkailu.fi
p. 044 241 6424