Birgitta Burnout viihdytti Lepaan kartanolla talvella 2017 sekä keväällä 2018, menestys oli huikea. Nyt hän valtaa kartanon vaikka väkisin myös marraskuun pikkujouluilloissa!

Lepaan kartanoteatteri-illassa nähdään esitys “Zampanjaa ja ropokoota”, joka sai aikaisemmissakin esityksissä yleisön suuren suosion!

“Kartanoteatteri-ilta oli erittäin toimiva kokonaisuus. Maittavalla runsaalla alkukeitolla jaksoi hyvin seurata teatteriesitystä ensimmäisen puoliajan. Pääruoka oli maistuva ja palvelu kaikin puolin hyvää. Kartanoteatteriesitys oli todella hyvä ja siihen oli hauskalla tavalla tuotu Lepaan kartanon värikästä historiaa ja vähän nykypäivääkin. Ilta jatkui hyvissä merkeissä ja poistuimme kartanolta iloisella ja tyytyväisellä mielellä. Lämmin kiitos hauskasta illasta! – Heikki”

Zampanjaa ja ropokoota on näytelmä, jossa Birgitalle paljastuu viihdyttämisen lomassa hänen perintösuhteensa kartanoon ja se saattaa muuttaa illan ohjelmankulkua. Illan kuluessa tulee tutuksi  Lepaan monimuotoinen historia ja terveisiä saadaan myös Lepaan Annalta. Tähtenä loistaa tv:stäkin tuttu Kaisa Hela, joka tunnetaan muun muassa Kätevästä emännästä ja toissa kauden Putouksesta sekä lukuisista teatterinäytelmistä. “Kiintiöpianistina” musisoi musiikin ja teatterin ammattilainen Janne Viitaniemi.

Kartanoteatteri-illat pe 16.11.2018 sekä la 17.11.2018 klo 19.00 -22.00 (pyydämme yleisöä saapumaan ajoissa paikalle)
Hinta 74,00 €/ hlö. Hinta sisältää alkumaljan, esityksen sekä kolmen ruokalajin illallisen.

Kartanoteatterin illallismenu

Alkuruoka
Samettista kurpitsakeittoa

Pääruoka
Poronpaistia puolukka-punaviinikastikeella
Perunapyreetä
Kartanon sesongin uunijuurekset

Jälkiruoka
Kartanon karpalo-kinuskijuustokakkua

Viinipaketeista kerromme varauksen yhteydessä.

Jos haluaa nauttia viineistä ja muista hyvistä juomista, kannattaa ilta varata majoituksen kera.
Paketin hinta majoituksella 124,00 €/ hlö/ 2hh.

Tervetuloa nauttimaan yksin, kaksin tai porukalla!

VARAA PAIKKASI PIAN, TÄMÄ VIEDÄÄN KÄSISTÄ! Varaukset: myynti@lepaanmatkailu.fi tai 044 241 6424