Houkutteleeko panimokierros paikalliseen olutpanimoon ja kielen mukanaan vievä illallinen? Niistä on tehty retkiehdotuksemme “Hopping Brewsters panimokierros & Lepaan herkkuhetki”

Panimokierroksella pääset tutustumaan Suomen parhaita ja palkittuja oluita valmistavan Hopping Brewsters panimon toimintaan. Panimolta siirrytään tunnelmalliseen Lepaan kartanoon herkulliselle illalliselle ja maistelemaan, miten Hopping Brewstersin oluet sopivat kullekin ruokalajille. Paketti sopii erinomaisesti esimerkiksi oluen ystäville, polttariporukoille tai kokouspäivien yhteyteen.

Lepaalla näkymät avautuvat upeaan Vanajaveden kansallismaisemaan sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen puistoon, jossa on ollut puutarhaopetusta jo yli sadan vuoden ajan.

Olemme mukava retkikohde, vähän reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Tampereelta ja Lahdesta. Jos vierailua haluaa pidentää yön yli, onnistuu se mainiosti. Lepaan Matkailun kautta saatte varattua myös majoitukset upeisiin puutarhamaisemiin ja iltaan voitte varata lisäksi savusaunan ja paljun Lepaanvirran rannasta. Saunoille saa varattua tarvittessa myös ilta-/ yöpalaa.

Kesäisin retkeen on mahdollista liittää myös Hopealinjan risteilyt. Laivaan pääset nousemaan helposti Lepaan laivalaiturista.

Hinta alk. 64 €/ hlö, hinta määräytyy menuvalinnan mukaan.
(ryhmän omalla bussilla, illallisen oluet eivät sisälly hintaan)

Lisätietoja löydätte täältä: Hopping Brewsters panimokierros & Lepaan herkkuhetki

Tutustu jo ennakkoon Hopping Brewsters panimoon videolta

Varaukset & lisätiedustelut:
Lepaan Matkailun myyntipalvelu (avoinna arkisin klo 9-16)
e. myynti(at)lepaanmatkailu.fi
p. +358 44 241 6424

Tervetuloa viihtymään!