Hopealinjan reittimatkat & risteilyt

Risteillen Lepaan kartanolle

Tiesitkö, että Lepaa sijaitsee kenties Suomen kauneimman laivareitin varrella ja voit astua kartanon laiturilta suoraan laivaan? Kesäkaudella voit matkustaa Lepaalle laivalla sekä Hämeenlinnan että Tampereen suunnista tai hypätä risteilylle vierailusi yhteydessä.

Suunnitte oma retkesi! Voit yöpyä Lepaalla tai Tampereella ja hypätä esimerkiksi seuraavana päivänä takaisin laivaan. Lepaalle kulkee kesäisin myös bussiliikenne, jonka kesäaikataulut löytyvät tästä!

Lepaa tarjoaa kauniin ympäristön, jossa voit viettää innovatiivisen kokouspäivän, ikimuistoiset perhejuhlat tai nautiskella ensiluokkaisesta päivällisestä. Lepaan kartanolla voit rentoutua savusaunassa, pulahtaa uimaan Lepaanvirtaan ja kruunata päivän toiveidesi mukaisella aterialla.

Alueella sijaitseva Lepaan viinitila on myös mukava päiväretkikohde ja tuliaiset voit ostaa suoraan paikallisesta viini- ja puutarhamyymälästä sekä Lepaan Savipajalta. Meillä voit myös yöpyä kauniin puutarhan keskellä ja majoituksen voi varata suoraan kotisivuiltamme>>

Lepaan kartanon ravintola on avoinna kesäisin 2019 useana päivänä ja kaikkiin päiviin sekä niiden tarjontaan pääset tutustumaan täältä: Lepaan kartanon terassi avoinna >>>

Lisätiedustelut ja suorat varaukset ilman risteilyä:

Lepaan Matkailu Oy/ Lepaan kartano
e. myynti@lepaanmatkailu.fi
p. 044 241 6424
– myyntipalvelu on avoinna arkisin 9-16.

REITTIMATKAT HML – LEPAA – TRE »
Reittimatkat pysähtyvät automaattisesti Lepaan satamassa

ILTARISTEILYT KESKIVIIKKOISIN JA LAUANTAISIN »
Huomioittehan, että iltaristeilyt pysähtyvä Lepaan satamassa vain ennakkotilauksesta!

Risteilyvaraukset ilman lisäpalveluita:

Hopealinjan verkkokaupasta >>

Tai p. +358 10 422 5600 e. asiakaspalvelu@hopealinja.fi

Risteilyt & reittiliikenne
Risteillen Lepaalle saunomaan

myynti@lepaanmatkailu.fi
044 241 6424